Som massør ser jeg mennesket som en helhed. Kroppen følger ikke bare med som en forlængelse af hovedet/intellektet. Din krop er også den du er. Den spejler din livshistorie og den måde du har valgt at leve og behandle dig selv på.

En massagebehandling kan derfor være et glimrende redskab til at etablere kontakt til og indsigt i din krop og dine følelser.

I min massage, arbejder jeg med en blanding af løsgørelse, åndedrætsteknikker og fysiurgisk oliemassage. Mit speciale er at arbejde med de dybere lag i muskulaturen, og nå ind til de blokeringer, der evt. tilbageholder dit liv/følelser, og som muligvis kommer til udtryk som fysiske symptomer i form af smerter/tilbageholdt åndedræt/spændinger osv.

Det er vigtigt at anerkende at smerte/spænding i ét område sagtens kan være opstået i et andet. Jeg pejler mig ind på dine problemområder i tæt samarbejde med dig og i fuld respekt for dine grænser. Jeg tager udgangspunkt i hvor du befinder dig i livet, nu og her, og skaber er rum, hvor du kan være 100 % tryg.

Jeg har naturligvis tavshedspligt.